Afval oplossing op maat

Een rolcontainer voor bedrijfsafval, bouwcontainers voor aannemers… er zijn in Nederland een hoop aanbieders waar je dit in een paar klikken online kan bestellen. Waarom uit al die aanbieders dan toch Wastenet inzameling kiezen? Simpel! Wij denken met u mee.

Wastenet inzameling biedt geen standaard pakket of standaard service aan. Wij kijken naar uw organisatie en passen onze diensten aan op uw behoeftes. Veel of weinig afvalcontainers, één keer in de maand ledigen of 4x per week. Voor alle afvalproblemen vinden wij een oplossing.

Wastenet inzameling - container bestellen - container huren

Inzameling bedrijfsafval

Wat voor afval moet er worden ingezameld, hoeveel, hoe vaak of is het eenmalig? Wastenet inzameling heeft voor elk afval de beste oplossing.

Rolcontainers

Rolcontainers zijn beschikbaar voor restafval, papier/karton, PMD, vertrouwelijke documenten, organisch afval, flessenglas, verpakt frituurvet, koffiedik en koffiebekers. Afhankelijk van het afvalsoort en de hoeveelheid afval die vrij komt kan de rolcontainer 1x, 2x of meerdere keren per week worden geleegd. Bij minder afval kan de rolcontainer 1x per 2 of 4 weken worden geleegd. Daarnaast is er een groot assortiment aan rolcontainer formaten waaruit u kunt kiezen. Daarmee dien je rekening te houden met het gewicht van de rolcontainer zonder- en met afval. Wie zet de rolcontainer buiten en moet de rolcontainer door een deur of hek passen.

Perscontainers

Bij veel afval kan een perscontainer uitkomst bieden. Deze container perst het afval samen. Hierdoor hoeft een perscontainer veel minder vaak geleegd te worden. Wanneer de perscontainer vol is wordt deze automatisch aangemeld of dit het kan op afroep. Een personcontainer is beschikbaar voor: restafval, papier/karton, PMD en organisch afval. Heeft u een ander soort afval? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zoeken het graag voor je uit.

Semi-ondergrondse containers

Semi-ondergrondse containers (moloks genoemd) zijn ruimte besparend doordat we voor twee derde worden ingegraven. Ze zien er netjes uit waardoor het een fraai aangezicht is naast een bedrijfspand of bijvoorbeeld bij een vakantiepark. Een semi-ondergrondse container is beschikbaar voor: restafval, papier/karton en PMD.

Afzetcontainers

Afzetcontainers worden over het algemeen gebruikt voor bouwafval. Bent u aannemer, klusser of een bouwbedrijf? Dan kunt u via Wastenet gebruik maken van de containerservice. U bestelt eenvoudig containers op de locatie waar u werkt. Eén keer per maand ontvangt u een factuur van de afgevoerde containers.

Palletboxen

Een palletbox wordt o.a. ingezet voor accu’s, maar ook wanneer andere vormen van inzameling niet mogelijk zijn. Bijvoorbeeld voor hout, zaagsel of kunststof dat binnen bij de machine’s vrijkomt. Hier kan geen afzetcontainer worden geplaatst en het mag/kan niet in een rolcontainer.

Archiefcontainers

Archiefcontainers zijn speciale containers met een brievenbusopening. Er gaat vetrouwelijk papier in. Om te voorkomen dat persoonlijke en vertrouwelijke gegevens op straat komen te liggen is de container afgesloten. Met een speciale archiefwagen worden de containers geleegd en worden de documenten vernietigd.

Maatwerk containers

Heeft een speciaal verzoek voor containers? Laat het ons dan vooral weten. Denk bijvoorbeeld aan afwijkende formaten, kleuren of stickers.

Afvalbakken

Afval scheiden op kantoor wordt gemakkelijker wanneer er afvalbakken geplaatst worden op strategische plekken in de ruimte. Zo kunnen medewerkers en bezoekers hun afval scheiden. Wanneer vervolgens alle afvalstromen d.m.v. de juiste containers wordt afgevoerd kan dit uiteindelijk in uw afvalkosten schelen. Daarnaast laat u natuurlijk zien dat het bedrijf milieu bewust bezig is.

Icoon - afvalsoort - restafval

Rolcontainers

Van 240 liter tot 2.400 liter

Icoon - afvalsoort - restafval

Perscontainers

Mini- en volwaardige

Icoon groenafval inzamelen

Semi-ondergronds

3 verschillende maten

20m3 afzetcontainer

Afzetcontainer

Eenmalig of wisselen

Waste2power beeldmerk

Energie voor afval

Duurzaam ondernemen

ideal papierversnipperaar - archief vernietiging in-huis

Archiefvernietiging

In-huis direct vernietigd

rolcontainer huren

Gratis afvalscan

Op locatie of telefonisch

afval scheiden op de werkvloer

Shop je afvalbak

Afval scheiden op kantoor

Kies voor duurzaam, zonder na te denken over afval

icoon afval

Gratis scan van de
huidige situatie

icoon afval

Passend advies
en offerte

icoon afval

Wij regelen de
overstap

icoon afval

Uw afvalzaken
geregeld

Een oplossing voor elke afvalsoort

Elke onderneming heeft andere afvalstromen en andere behoeften. Wastenet inzameling helpt ondernemeningen met de inzameling en verwerking van verschillende afvalsoorten, waaronder restafval, PMD, organisch afval, glas, plastic, papier en karton, garage afval, bouw- en sloopafval, metaal, piepschuim en klein gevaarlijk afval. Ook voor horeca afval kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het onderhoud en het legen van uw vetput.

Waar loopt u tegenaan? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan het werk.

Icoon - afvalsoort - restafval

Restafval

Restafval afvoeren rolcontainers
Icoon groenafval inzamelen

Papier / karton

Icoon groenafval inzamelen

PD

Icoon - afvalsoort - archief

Vertrouwelijk papier

Icoon - afvalsoort - flessenglas

Flessenglas

Restafval afvoeren rolcontainers
Icoon - afvalsoort - organisch afval

Organisch afval

Icoon - afvalsoort - koffie bekers

Kartonnen bekers

Icoon - afvalsoort - koffiedik

Koffiedik

Ik wil graag een gratis afvalscan

Direct iemand spreken? Wij zitten voor u klaar. 072-7202206

Brouwerij vandeStreek Bier

Klantverhalen

“Op een gegeven moment hebben we besloten: we gaan nooit meer nadenken over afval“.

“Dat we deze manier van service prettig vinden heeft ook te maken met onze attitude. We hebben op een gegeven moment gewoon besloten ‘we gaan nooit meer nadenken over afval’. Geen gedoe meer, het moet gewoon goed zijn. Eén telefoontje en het moet gewoon geregeld zijn. Bij Wastenet krijgen we deze service en dat is voor ons gewoon praktisch. Nu denken we nooit meer over afval na. Wastenet is heel benaderbaar, korte lijnen, alle afvalsoorten op één ophaaldag in plaats van drie keer langskomen voor drie verschillende afvalsoorten en er is altijd wel een oplossing voor wat voor afval dan ook.”

Ik wil weten wat andere klanten zeggen »

foto klantverhalen - vandestreek bier - wastenet