MKB afval manager

Kantoorafval, MKB afval of bedrijfsafval. Verschillende termen waarmee hetzelfde wordt bedoeld, namelijk: afval afkomstig van (MKB) bedrijven. De belangrijkste hiervan is restafval zoals bijvoorbeeld de theezakjes, koffieprut, plastic verpakkingen en lege bekertjes. Ook papier en karton is bij het MKB afval dat vaak voorkomt. Wat kunt u het best scheiden, bij welke afvalverwerker bent u het goedkoopst uit en welke rolcontainers zijn ideaal voor uw onderneming? Dit regelt uw MKB afval manager, hier heeft u geen omkijken naar.

N

Tijdwinst

N

Kostenbesparing

N

Voor al het afval één contactpersoon

MKB afval

Kantoorafval, MKB afval of bedrijfsafval. Verschillende termen waarmee hetzelfde wordt bedoeld, namelijk; Afval afkomstig uit kantoorgebouwen. Dit kunnen verschillende afvalsoorten zijn. De belangrijkste hiervan is restafval. Onder restafval verstaan we bijvoorbeeld de theezakjes, koffieprut, plastic verpakkingen van voedsel, een klokhuis en lege bekertjes.

N

Kostenbesparing

N

Rolcontainers

N

Voor al het afval één contactpersoon

Afval binnen het MKB

Bij een MKB-bedrijf komt er vaak veel afval vrij. U heeft meestal al genoeg aan uw hoofd en afval regelen is niet iets waar u veel tijd aan wil besteden. Het is daarom ook niet ongebruikelijk dat al het MKB afval vaak bij het restafval belandt. Dat is zonde, want restafval is een vrij dure afvalsoort en als afval gescheiden wordt, is het beter te recyclen. Door afval te scheiden kunt u besparen op uw kosten en op het milieu.

MKB afval scheiden

MKB afval kan meestal gescheiden worden en als ondernemer bent u ook verplicht om dit te doen wanneer mogelijk. Welke afvalsoorten gescheiden kunnen worden, hoe dit het best kan ingezameld kan worden en hoe u op uw afvalkosten bespaart, daar hoeft u niet over na te denken. Dat doet uw afvalmanager voor u. Wij zijn specialist in MKB afval en zorgen dat u nooit te veel betaalt en u er geen omkijken naar heeft.

Wilt u graag advies over welke containers voor uw bedrijf het beste zijn? Vraag hiervoor de gratis afvalscan aan.

vraag gratis afvalscan aan

Gratis advies

Wij rekenen uit
hoeveel u kunt
besparen op uw
afvalkosten.
Vraag gratis de
afvalscan aan.

Aanvragen

 

Afvalsoorten op kantoor

Restafval

Restafval is het afval dat niet meer gescheiden wordt.

Papier en karton

Post-its, notities, (niet-vertrouwelijke) documenten en kartonnen verpakkingen.

Archiefvernietiging

Vertrouwelijke documenten en archief dat vernietigd mag worden (lees meer).

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur