Semi-ondergrondse containers

Wanneer je als bedrijf veel afval produceert, is een rolcontainer alleen vaak niet genoeg. Semi-ondergrondse containers zijn in dit geval een efficiënte en hygiënische manier van inzameling. De containers zijn goed afsluitbaar, nemen niet veel ruimte in beslag en gaan stankoverlast tegen. Semi-ondergrondse containers worden vaak toegepast bij vakantieparken, campings, pretparken of grote kantoorgebouwen.

Benieuwd of een semi-ondergrondse container de oplossing is voor uw bedrijfsafval? Neem snel contact met ons op of vraag een offerte aan.

Ik wil graag een offerte ontvangen »

Beschikbare afvalsoorten

De semi-ondegrondse zijn beschikbaar voor de drie meest voorkomende afvalsoorten: Restafval, papier/karton en PMD. Doordat de semi-ondergrondse container voor twee derde wordt ingegraven heb je relatief veel opslag voor de ruimte die de container bovengronds in beslag neemt.

Doordat het afval onder de grond wordt opgeslagen blijft het koel en heeft u geen/minder last van stankoverlast. In de winter is het juist onder de grond warmer dan boven, waardoor het afval niet zal bevriezen. Daarnaast drukt het afval zichzelf aan door de druk van zijn eigen gewicht. Hierdoor hoeven de containers minder vaak geledigd te worden, wat kosten bespaard.

De containers zijn voorzien van een stevige draagzak, waar een wegwerpzak in zit. Bij het ledigen wordt de draagzak uit de container gehezen en de werwerpzak wordt verwisseld. Hierdoor blijft de container van binnen schoon.

De semi-ondergrondse containers zijn beschikbaar in drie maten: 1.300 liter, 3.000 liter en 5.000 liter.

Icoon - afvalsoort - restafval

Restafval

Icoon groenafval inzamelen

Papier / karton

Icoon groenafval inzamelen

PMD

Icoon - afvalsoort - flessenglas-gr

Flessenglas

Ik wil graag een offerte ontvangen »

Kies voor duurzaam, zonder na te denken over afval

icoon afval

Gratis scan van de
huidige situatie

icoon afval

Passend advies
en offerte

icoon afval

Wij regelen de
overstap

icoon afval

Uw afvalzaken
geregeld

Ecolodges ‘t Lennepserf

Klantverhalen

In het voorjaar van 2020 hebben wij bij Ecolodges ‘t Lennepserf in Veessen (Overijssel) drie semi-ondergrondse containers geplaatst. In dit kleinschalige vakantiepark kunnen gasten genieten van een duurzame en verantwoorde vakantie zonder in te leveren op luxe en comfort. Goede voorzieningen voor het scheiden van afval is dan natuurlijk een must. Er is gekozen voor semi-ondergrondse containers omdat deze een grote capaciteit hebben, het ziet er netjes uit voor de gasten én geen last van nare luchtjes.

 

Ik wil weten wat andere klanten zeggen »

Semi-ondergrondse containers

Ik wil graag een offerte ontvangen