Vacature: Sales trainee

Hey jij! Sta jij aan het begin van je salescarrière en wil je jezelf ontwikkelen tot een volwaardige salesmanager?
Kick jij op het in gesprek komen met je prospect, het maken van indruk tijdens je eerste afspraak, het creëren van impact met je presentatie en het onderhandelen tot een positief resultaat? Zijn afval, recycling, circulaire economie, besparingstips en bouw gerelateerde onderwerpen echt jouw ding (of kan het best wel jouw ding worden)? Ben je ambitieus, leergierig en klaar om samen te werken met de directeur? Kom dan bij ons werken! Wij zoeken per direct een:

Sales trainee

(40 uur)

Als salestrainee word je in 2 jaar opgeleid tot een specialist op verschillende vlakken van sales. Je krijgt de kans om trainingen te volgen op het gebied van verkooptechnieken, adviserend verkopen, accountmanagement en sales met gebruik van LinkedIn. Onder begeleiding van de directeur creëer je unieke skills en word je een echte salestopper. Daarnaast werk je samen met de klantenservice om onze service te implementeren en met marketing om de marketingactiviteiten zo doelmatig mogelijk aan te laten sluiten op de salesactiviteiten. Tijdens het traineeship ontdekken we samen waar jouw kracht ligt en hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Wij..
Afval saai? Nou echt niet! In eerste opzicht lijkt het niet zo spannend, maar het zal je verbazen hoeveel afvalsoorten er zijn en hoe divers en interessant de markt is. Wastenet inzameling is dan ook dé specialist op de markt in het vinden van oplossingen voor het zo efficiënt mogelijk inzamelen van verschillende afvalsoorten. Daarnaast helpen we onze klanten bij het bereiken van onze duurzaamheidsdoelstelling bijvoorbeeld het verhogen van hun recyclingspercentage of het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Jij..

  • Hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in de richting sales & accountmanagement of commerciële economie)
  • Overtuigt prospects dat wij het juiste bedrijf zijn om mee samen te werken
  • Hebt lef en bent serieus, ambitieus, leergierig en proactief
  • Bent commercieel ingesteld en werkt resultaatgericht
  • Werkt graag in een team maar kan ook goed zelfstandig werken
  • Hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

We vragen veel van je. Je beschikt over de talenten en potentiële vaardigheden die passen bij deze rol. Maar belangrijker is dat je bulkt van de energie, drive en ambitie om het te gaan maken in de sales. Wel vanuit een complexe inhoud want we verkopen geen gebakken lucht. Je bent ondernemend, hebt flair en wordt erg blij van scoren. Je bijt je vast en gaat door waar anderen loslaten.

Het aanbod
Wij bieden een marktconform salaris, laptop en telefoon van de zaak. Je komt te werken in een klein gemotiveerd team met een open, klantgerichte bedrijfscultuur. Je kunt je werkuren flexibel inrichten en in overleg combineren met thuiswerken. Wij bieden een gezellige werksfeer waar ruimte is voor plezier.

Sollicitatieprocedure
Heb je interesse? Verkoop jezelf door je CV en motivatiebrief te sturen naar verkoop@wastenet.nl t.a.v. Ben Hoejenbos. Heb je vragen over de functie, neem dan contact met ons op: 072-7202206.