Klantverhaal: Restaurant de Houtloods

Restaurant de Houtloods is gevestigd in een bijzonder pand van 152 jaar oud. Het pand staat namelijk op het oude NS bedrijfsterrein. “Vroeger werden hier de bielzen van het spoor te drogen gelegd” vertelt bedrijfsleider Tim van Diessen. “Daarna werden hier houtbewerkingswerkzaamheden uitgevoerd en later veranderde de functie van het gebouw en werd het de bedrijfskantine. Grappig dat we hier nu weer mensen te eten geven”. Het pand is helemaal verbouwd, al zitten er zeker nog knipoogjes in naar vroeger. Zo is het raam nog authentiek en staat de kraanbaan ook nog volledig in oude staat op het terras. De Houtloods staat voor eerlijke producten en draait vooral om de goede keuken en de open sfeer. “Wij willen geen kipsaté voor één euro per stuk inkopen en voor achttien euro op de kaart zetten. Wij willen toffe dingen doen en mooie producten bieden.”

Wastenet verzorgt voor Restaurant de Houtloods de inzameling van de volgende afvalstromen:

Het laatste waar je je als bedrijf zorgen over wilt maken is of je vuilnis wel goed opgehaald wordt. “

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen zorgen meer

De huidige inzameling is een groot verschil met hoe het afval eerder werd geregeld bij De Houtloods. “Toen had ik een lijstje in de keuken hangen en moest ik elke keer checken of de container wel écht geleegd was. Nu kunnen we er gewoon vanuit gaan dat het geregeld wordt en dat geeft rust. Het laatste waar je je als bedrijf zorgen over wilt maken is of je vuilnis wel goed opgehaald wordt.” Toch is er een keer wel wat fout gegaan bij de inzameling bij het restaurant, waardoor de chauffeur nog een keer extra moest rijden. “Toen wij dit meldden werd het meteen snel en goed opgepakt. De container werd alsnog snel geleegd en we kregen daarnaast nog een gratis lediging aangeboden. Ik ben erg tevreden over hoe dit is afgehandeld.”

Rolcontainers omgewisseld in de keuken

In de keuken van het restaurant zijn verschillende rolcontainers geplaatst voor organisch afval. Daarnaast zijn er ook aparte rolcontainers voor het flessenglas, restafval en papier en karton. “Waar wij heel tevreden over zijn is dat de containers voor organisch afval in de keuken zelf worden omgewisseld”, vertelt van Diessen. “Ook wordt het altijd op tijd gemeld als een lediging verplaatst moet worden, bijvoorbeeld rond de feestdagen en wordt er nooit moeilijk gedaan als onze containers iets te vol zijn geladen als we een aantal drukke dagen hebben gehad. Het enige wat we nu nog moeten oplossen is dat we restafval en papier en karton containers dichterbij het pand willen plaatsen. Deze staan nu op de parkeerplaats, waardoor we elke keer een stuk moeten lopen.”

 

 

 

 

 

 

 

Meer klantverhalen

 

 

 

 

 

 

 

 

Bellboy Lifttechniek

“Fijn dat er altijd duidelijk beschreven staat wat onze kosten zijn en wat het ons opbrengt.” Voor Bellboy lifttechniek voeren wij al het afval af dat vrijkomt tijdens onderhoud en renovatiewerkzaamheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Egmond Plastic

Egmond Plastic is een uniek bedrijf dat hoogwaardige kunststofproducten voor de luchtvaartindustrie, defensie de medische industrie en overige industrieën maakt. Ook zijn zij een van de eerste klanten van Wastenet inzameling.

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur