Energie voor uw afval

Wist u dat uw restafval energie kan opleveren? En dat deze energie weer door u gebruikt kan worden? In samenwerking met Savelab Energieadvies kunnen wij verkregen energie, ontstaan uit verbranding van restafval, weer terugbrengen bij de gebruiker. Een manier om duurzaam te ondernemen en CO2-uitstoot te verminderen.

N

Duurzaam

De energie (Kwh) uit uw restafval vloeit terug in uw bedrijf.

N

Schoon

Wij zoeken samen naar schone oplossingen om energie op te wekken en op te slaan.

N

Besparen

Door de samenwerking van Wastenet en Savelab kunnen we een besparing realiseren.

 Door de energie uit uw restafval terug te laten vloeien in uw bedrijf, realiseert u niet alleen een kostenbesparing, maar verminderd u uw
energieverbruik en CO2 uitstoot.
Doe ook mee!

Energiebesparing is kostenbesparing

Savelab Energieadvies is dé adviseur op het gebied van energie op de zakelijke markt. Door samenwerkingen met grote energieleveranciers kan Savelab de beste energiecontracten op de markt vinden. Hiermee bespaart u niet alleen energiekosten, maar krijgt u inzicht in uw verbruik en advies over de reductie van energiegebruik.

Wastenet inzameling werkt nauw samen met Savelab en wij hebben een uniek programma ontwikkeld waardoor u nóg meer kunt besparen. Met dit programma brengen wij de verkregen energie uit afvalverbranding terug naar u als gebruiker.

Afvalstromen moeten, waar mogelijk, verplicht worden gescheiden. Veel van deze stromen kunnen worden hergebruikt of gerecycled tot nieuwe grondstof. Al het afval dat niet kan worden gescheiden of gerecycled valt onder restafval. Deze stroom wordt verbrand in een energiecentrale, waarbij energie (Kwh) vrijkomt. Deze energie kan vervolgens weer worden geretourneerd aan de gebruiker.

Ook benieuwd hoeveel stroom u kunt terug krijgen voor uw afval? Neem dan snel contact met ons op.

Gratis analyse

Benieuwd hoeveel
stroom u terug kunt
krijgen voor uw
afval? Neem snel
vrijblijvend contact
op voor een snelle
analyse.

Contact

 

Over Savelab Energieadvies

i

Contractverbetering

Net als Wastenet realiseert Savelab een kostenbesparing voor bedrijven Door goede samenwerkingen met verschillende energieleveranciers, kan Savelab de beste contracten met elkaar vergelijken. Door ook de Kwh uit uw restafval terug te laten vloeien naar u als gebruiker betaalt u nog minder voor (duurzame) energie.

Duurzame oplossing

Door samenwerking tussen verschillende branches kan er een grotere milieuwinst worden behaald. Samen wordt er gezocht naar nieuwe oplossingen om energieverbruik en CO2 –uitstoot te verminderen. Door samenwerking tussen de energiebranche en de afvalbranche ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor recycling.

U

Monitoring

Savelab geeft u de mogelijkheid om uw energiegebruik op elk moment van de dag in te zien. Hierdoor kunt  piekmomenten verminderen en het resultaat van duurzame investeringen monitoren. Door de gratis afvalscan van Wastenet in te zetten kunt u snel en gemakkelijk zien waar nog een milieuwinst te behalen valt.

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur