Energie voor uw afval

Wist u dat uw restafval energie kan opleveren? En dat u daar als bedrijf van kan profiteren?  Afval en energie zijn sterk met elkaar verbonden.Jaarlijks wordt er zo’n 7,6 miljoen ton afval verbrand. Omdat alle energiecentrales in Nederland werken met verbranding met hoogrendement energieterugwinning, levert al het brandbaar afval in Nederland energie op. Een manier om duurzaam te ondernemen en CO2-uitstoot te verminderen.

N

Duurzaam

De energie (Kwh) uit uw restafval vloeit terug in uw bedrijf.

N

Schoon

Wij zoeken samen naar schone oplossingen om energie op te wekken en op te slaan.

N

Besparen

Door de samenwerking van Wastenet en Savelab kunnen we een besparing realiseren.

 Door de energie uit uw restafval terug te laten vloeien in uw bedrijf, realiseert u niet alleen een kostenbesparing, maar verminderd u uw
energieverbruik en CO2 uitstoot.
Doe ook mee!

Energiebesparing is kostenbesparing

Afvalstromen moeten, waar mogelijk, verplicht worden gescheiden. Veel van deze stromen kunnen worden hergebruikt of gerecycled tot nieuwe grondstof. Wanneer (bedrijfs)afval niet meer gescheiden kan worden, komt het bij het restafval terecht. Dit afval wordt verbrand in een afvalenergiecentrale, waar energie bij vrijkomt. Deze energie is maximaal circulair.

Waste2power biedt  een service op maat waarbij de afvalinzameling en het energiegebruik van uw bedrijf aan elkaar gekoppeld wordt. Dit brengt niet alleen een kostenbesparing met zich mee, maar draagt vooral bij aan de realisatie van uw duurzaamheidsdoelstellingen. Benieuwd hoe wij de circulaire ambitie van uw bedrijf waar kunnen maken?
Neem dan snel contact met ons op.

Gratis analyse

Benieuwd hoeveel
stroom u terug kunt
krijgen voor uw
afval? Neem snel
vrijblijvend contact
op voor een snelle
analyse.

Contact

 

Over Waste2power

Onafhankelijk

Waste2power is geen onderdeel van een overkoepelende organisatie. Wij hebben een groot netwerk van energieleveranciers en afvalverwerkers, waar wij snel tussen kunnen schakelen in uw voordeel. U heeft altijd één vast contactpersoon voor al uw vragen. Ook komen we graag eens langs bij u op locatie voor eerlijk advies.

i

Contractverbetering

Door jarenlange overeenkomsten met vrijwel alle grote energieleveranciers en afvalinzamelaars, realiseren wij duurzame samenwerken. Hiermee verduurzamen wij niet alleen uw onderneming, maar realieren wij vaak ook een kostenbesparing én tijdsbesparing door factuurvermindering.

U

Duurzaam

Door samenwerking tussen verschillende branches kan er een grotere milieuwinst worden behaald. Samen wordt er gezocht naar nieuwe oplossingen om energieverbruik en CO2 –uitstoot te verminderen. Door samenwerking tussen de energiebranche en de afvalbranche ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor recycling.

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur