Energie voor uw afval

Wanneer (bedrijfs)afval niet meer gescheiden kan worden, komt het bij het restafval terecht. Dit afval wordt verbrand in een afvalenergiecentrale, waar duurzame energie bij vrijkomt. Deze energie is maximaal circulair. Wij bieden een service op maat waarbij we de afvalinzameling en het energiegebruik van uw bedrijf aan elkaar koppelen. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar draagt vooral bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van uw bedrijf. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarom Waste2power?

N

CO2 reductie

N

Kostenbesparing

N

Volledige ontzorging

Onderneem circulair en krijg geld terug voor uw afval
Dat wil ik ook!

Wat is Waste2power?

Veel ondernemers willen graag groener ondernemen, maar meer dan 70% van hen geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning. Want waar moet je beginnen?

Waste2power biedt ondersteuning in de transitie naar duurzaam ondernemen. We starten met het verduurzamen van uw energieverbruik en de inzameling van uw bedrijfsafval. Wij werken samen met verschillende specialisten in de afval- en energiebranche, die ons ondersteunen in ons doel; het creëren van een duurzame toekomst voor uw bedrijf.

Hoe werkt het?

Waste2power is uw partner in duurzaam ondernemen. Omdat groene energie en afval met elkaar verbonden zijn, kunt u hier als ondernemer voordeel uit te halen. Via één contactpersoon krijgt u een duurzame energieleverancier én een duurzame afvalinzameling, die ook nog eens kostenbesparend zijn. Hoe dat precies werkt? In vier simpele stappen:

N

All-in service

De eerste stap is het afsluiten van een serviceovereenkomst. Vanaf nu regelen wij alle zaken omtrent uw energie en bedrijfsafval. Heeft u nog een overeenkomst bij een andere inzamelaar en/of leverancier? Geen probleem, wij regelen kosteloos de overstap!

N

Afvalmanagement

Een goede afvalinzameling begint bij afvalscheiding. Wij bekijken welke afvalstromen binnen uw bedrijf gescheiden kunnen worden ingezameld en gerecycled. Samen met ons afvalnetwerk regelen wij ook de inzameling van uw bedrijfsafval.

N

Onafhankelijk

Door jarenlange overeenkomsten met vrijwel alle grote energieleveranciers en afvalinzamelaars, realiseren wij duurzame samenwerken. Hiermee verduurzamen wij niet alleen uw onderneming, maar realiseren wij vaak ook een kostenbesparing én tijdsbesparing.

N

Energieterugwinning

Na de recycling van het gescheiden afval gaat het overige restafval naar een afvalenergiecentrale. De energie die vrijkomt bij verbranding wordt omgezet in elektriciteit en warmte. Het voordeel van deze energieterugwinning vindt u in euro’s terug op uw energiefactuur.

Bezoek de website van Waste2power en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur