N

Veilig

Vertrouwelijke gegevens worden ter plekke, snel, volgens de AVG norm vernietigd.

N

Praktisch

Met de IDEAL Jumbo Document Schredder kunnen grote volumes snel worden versnipperd.

N

Compleet

Wastenet verzorgt de inzameling en recycling van het versnipperde kantoorpapier.

Directe archiefvernietiging

Zo’n 70% van alle vertrouwelijke gegevens staan op papier. Net als voor online gegevens gelden voor deze papieren de AVG wetgeving. Dit betekent dat vertrouwelijke gegevens vernietigd moeten worden wanneer de wettelijke bewaartermijn verlopen is. Dit is belangrijk, want wanneer deze papieren gewoon in de prullenbak belanden kan vertrouwelijke informatie op straat komen liggen. Met de all-in archiefvernietiging service van Wastenet kunt u vertrouwelijke documenten ter plekke versnipperen. Zo garandeert u dat de gegevens van uw klanten en medewerkers bij u in goede handen zijn. Het versnipperde kantoorpapier wordt vervolgens door ons afgevoerd en gerecycled tot nieuw papier.

Download hier een overzicht van alle beschikbare containers.

Meer informatie?

Download hier gratis de flyer over Wastenet’s all-in archiefvernietiging service

Privacy in eigen hand

Door de digitalisering wordt er bij gegevensbescherming vaak aan elektronische gegevens gedacht. We vergeten hierdoor dat er ook nog steeds veel persoonlijke gegevens op papier staan. Als hier geen duidelijke afspraken over worden gemaakt, kan er een informatielek binnen het bedrijf ontstaan en wordt de AVG wetgeving overtreden. Volgens deze wetgeving zijn alle bedrijven verplicht om persoonsgegevens te vernietigen wanneer deze niet meer nodig zijn. Hieronder vallen bijvoorbeeld personeelsgegevens, offertes, facturen, ondertekende documenten en kopieën die vertrouwelijke gegevens bevatten. Voor het niet nakomen van de AVG wetgeving kunnen hoge boetes worden gegeven.

Met de all-in service van Wastenet worden vertrouwelijke documenten binnen de muren van uw bedrijf met een IDEAL versnipperaar direct vernietigd. De gegevens hoeven geen lange transportroutes door en komen niet terecht in een tussenopslag die u niet kunt controleren. Zo garandeert u dat de gegevens van uw klanten en medewerkers bij u in goede handen zijn. Het versnipperde kantoorpapier wordt opgevangen in een rolcontainer die is voorzien van een sensor. Wanneer de container vol is, wordt deze automatsich binnen één week door Wastenet geleegd. Het versnipperde papier wordt daarna gerecycled tot nieuw papier.

Wilt u uw privacy ook in eigen hand houden? Neem dan snel contact met ons op.

Advies nodig?

Benieuwd naar
de in-huis archief
vernietiging service, maar
wilt u liever eerst
meer informatie
ontvangen? Neem
dan vrijblijvend
contact op.

Contact

 

All-in service

Voor een optimaal gebruik van de IDEAL producten kiezen wij voor een all-in service. Onder deze all-in service valt, naast de plaatsing van de papierversnipperaar en het legen van de container, ook telefonische ondersteuning bij vragen en problemen, reparatiewerkzaamheden en het periodieke onderhoud. Tijdens deze onderhoudsbeurten controleert de monteur de originele fabrieksinstellingen en stelt deze indien nodig opnieuw af. Het onderhoud bestaat verder onder andere uit het  controleren van de aan slijtage onderhevige onderdelen en het reinigen en ontvetten van de vervuilde delen. Voor de all-in service betaalt u altijd een vast bedrag per maand.

Tarieven

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur