Het Wastenet team

Deze afvalmanagers staan voor u klaar!

Wastenet inzameling Ben Hoejenbos - Bedrijfsafval(2)

Ben

Eigenaar

Na jaren in de afvalbranche te hebben gewerkt besloot ik in 2013 om Wastenet op te richten. Ik zag dat het inzamelen van bedrijfsafval in veel gevallen inefficiënt werd geregeld en wilde dit helemaal anders aanpakken. Ik haal energie uit het bedenken van de beste oplossing voor onze klanten en dat is ook precies waar Wastenet om draait. Door “out of the box” te denken zien wij elk afvalprobleem als een unieke mogelijkheid. Hierdoor creëren we nieuwe concepten en bouwen we samen aan een duurzame en kosteneffectieve afvalinzameling. Goed voor u als ondernemer en het milieu! @benhoejenbos

Wastenet inzameling Ben Hoejenbos - Bedrijfsafval(2)

Ruud

Klantenservice

Bel je de Wastenet klantenservice? Grote kans dat je mij aan de telefoon krijgt! Sinds juli 2019 ben ik officieel lid van het Wastenet-team en run ik samen met Mark de afdeling klantenservice. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de Brandbeveiliging, waar ik vrijwel alle functies wel vervuld heb. Van de binnendienst en verkoop tot de controle van de brandblusmiddelen. Het leukste aan het werken bij de Wastenet klantenservice vind ik het contact met jullie! Ik werk graag probleemoplossend en help u dan ook graag met alle vragen, verzoeken en afvalproblemen.

 

Wastenet inzameling bedrijfsafval inzamelen wie zijn wij (4)

Anne

Klantenservice

Sinds november 2020 ben ik onderdeel van het team van Wastenet. Hoewel ik nieuw ben bij Wastenet, is de afvalbranche geen vreemde voor mij. Kan iets voor je betekenen, iets voor je regelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Wastenet inzameling bedrijfsafval inzamelen wie zijn wij (4)

Joke

Financiële administratie

Ben deed veel van de administratie zelf. In oktober 2020 kwam daar (eindelijk) een einde aan en heb ik het grotendeels van hem overgenomen. Ik heb al ruim 40 jaar ervaring als financieel medewerker, dus het is in goede handen. Heb je vragen over je facturen, stuur ze naar administratie@wastenet.nl. Dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

 

Daphne

Marketing

In 2016 kwam ik in contact met Ben. De webshop ContainerOnline.nl was dat jaar flink gegroeid. Het concept van de verhuur van afvalcontainers via een webshop bleek succesvol. De volgende logische stap was om het merk beter in de markt te zetten. Als online marketeer was deze taak wel aan mij besteed. Ik ben aan de slag gegaan met de website, SEO, Social Media en andere marketingvormen. Na ContainerOnline waren ook Wastenet en OlieAfval aan de beurt en inmiddels doe ik dat niet meer alleen, maar zijn we sinds eind 2018 met een marketingteam. Heb je vragen over de website, wil je een samenwerking aangaan, neem gerust contact met ons op. @daphnecelie

Kies voor duurzaam, zonder na te denken over afval

icoon afval

Gratis scan van de
huidige situatie

icoon afval

Passend advies
en offerte

icoon afval

Wij regelen de
overstap

icoon afval

Uw afvalzaken
geregeld