Perscontainers

Wanneer het volume aan afval dusdanig groot is dat een rolcontainer geen uitkomst meer biedt, is een perscontainer de oplossing. Zoals de naam al doet vermoeden perst deze container mechanisch het afval samen. Er past daardoor meer afval in en de perscontainer wordt minder vaak geleegd. Een perscontainer is tevens een milieubewuste oplossing. Er wordt immers minder vaak met afval gereden. Daarnaast kan een perscontainer op de lange termijn een besparing opleveren op de afvalkosten.
Er zijn verschillende soorten en maten perscontainers welke ingezet kunnen worden o.b.v. het afval of de beschikbare ruimte. Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Ik wil graag een offerte ontvangen »
Perscontainer wastenet inzameling - op locatie

Beschikbare afvalsoorten

Van mini-perscontainer, perscontainer met vochtafvoer (voor bijv. organisch afval) tot aan een volwaardige perscontainer die 30m3 aan afval behuisd.
Er zijn verschillende mogelijkheden afhankelijk van de afvalsoort welke er vrijkomt. Wat is de beste keuze voor uw bedrijf? Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Icoon - afvalsoort - restafval

Restafval

Icoon groenafval inzamelen

Papier / karton

Icoon groenafval inzamelen

PMD

Icoon - afvalsoort - organisch-gr

Organisch afval

Ik wil graag een offerte ontvangen »

Kies voor duurzaam, zonder na te denken over afval

icoon afval

Gratis scan van de
huidige situatie

icoon afval

Passend advies
en offerte

icoon afval

Wij regelen de
overstap

icoon afval

Uw afvalzaken
geregeld

Zet direct de eerste stap »

Airport hotel Amsterdam

Klantverhalen

Als hotel heb je vanzelfsprekend veel afval. Naast het afval van de gasten en de schoonmaakploeg, wordt er natuurlijk gewerkt, vergaderd en gegeten. Voor dit ca. 100 kamer tellende hotel was een perscontainer van 10m3 de uitkomst. De hoeveelheid afval dat nu wordt samengeperst en ca.
1x per 2 weken wordt afgevoerd, staat gelijk aan een rolcontainer van 1.100 liter die 2 tot 3 keer per week wordt geleegd. Naast het financiële voordeel op lange termijn, is het voor het hotel belangrijk dat er minder overlast is voor de gasten.

Ik wil weten wat andere klanten zeggen »

perscontainer hotel airport amsterdam - Wastenet inzameling

Ik wil graag een offerte ontvangen