Uw afvalmanager

Wastenet inzameling is een echte afvalmanager met volledige landelijke dekking. Dit realiseren wij dus door het inzetten van ons afval (=waste) netwerk (=net). Een netwerk van meer dan 70 inzamelaars door heel Nederland. Per postcode gebied en per afvalsoort bekijken wij welke inzamelaar ingeschakeld kan worden. Deze partij legt bij het inzamelen van uw bedrijfsafval de minste kilometers af en kan de afvalsoort het best én het voordeligst verwerken.

Wastenet inzameling Ben Hoejenbos - Bedrijfsafval(2)

Hoe het begon

Wastenet inzameling is in 2013 opgericht door Ben Hoejenbos. Ben werkte zelf in de afvalbranche en het viel hem op dat de inzameling van bedrijfsafval vaak inefficiënt werd geregeld. Op één industrieterrein zag hij soms wel vier vuilniswagens op dezelfde dag rijden, die ook nog eens hetzelfde afval inzamelden. Dit moet toch anders kunnen, dacht Ben. Met het doel een duurzame en kostenefficiënte afvalinzameling te realiseren, waar de klant centraal staat, werd Wastenet inzameling een feit.

Ontmoet het team

 

Onze kracht

De kracht van ons ‘wastenet’ is dat we niet afhankelijk zijn van één inzamelaar. Wij plaatsen onze eigen rolcontainers en geven opdracht aan inzamelaars uit ons netwerk deze te legen. Mochten de wensen aan uw kant wijzigen, dan kunnen we snel en makkelijk een andere inzamelaar inschakelen, zonder dat u daar hinder van ondervindt.

Deze efficiëntie slag hebben we vertaald in onze service. Wij willen ‘al het geregel van afval’ graag voor u doen. Want dat is ons werk en waarschijnlijk liever niet dat van u. Als klant van Wastenet inzameling heeft u één aanspreekpunt voor al uw afvalzaken en ontvangt u maandelijks (of per kwartaal) één factuur waar (indien van toepassing) kosten met opbrengsten worden verrekend.

Bent u al overtuigd? Vraag de gratis afvalscan aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies voor duurzaam, zonder na te denken over afval

icoon afval

Gratis scan van de
huidige situatie

icoon afval

Passend advies
en offerte

icoon afval

Wij regelen de
overstap

icoon afval

Uw afvalzaken
geregeld