Onze klanten

Nieuwsgierig hoe bedrijven de diensten van Wastenet inzameling ervaren? Lees hier een aantal beoordelingen van onze klanten uit verschillende branches.

Brouwerij vandeStreek Bier

“Op een gegeven moment hebben we besloten: we gaan nooit meer nadenken over afval“. Voor de broers van Brouwerij vandeStreek Bier moet afval heel simpel zijn. Een pallet vol bierflesjes omgevallen? “Een belletje en het moet opgelost zijn.” Al een aantal jaar mogen wij de afvalinzameling van de brouwerij verzorgen. Van papier- en karton afval tot plastic palletfolie. Voor elke afvalsoort bestaat een oplossing.

Bellboy Lifttechniek

“Fijn dat er altijd duidelijk beschreven staat wat onze kosten zijn en wat het ons opbrengt.” Voor Bellboy lifttechniek voeren wij al het afval af dat vrijkomt tijdens onderhoud en renovatiewerkzaamheden.

Egmond Plastic

Egmond Plastic is een uniek bedrijf dat hoogwaardige kunststofproducten voor de luchtvaartindustrie, defensie de medische industrie en overige industrieën maakt. Ook zijn zij een van de eerste klanten van Wastenet inzameling. “Over afval wil ik eigenlijk niet te veel nadenken”, aldus Rian van der Weiden, Manager HR en Algemene zaken.

De Houtloods

“Vroeger had ik een lijstje in de keuken hangen zodat ik niet vergat te checken of de container wel geleegd was. Nu kunnen we er gewoon vanuit gaan dat het geregeld is”. Voor het restaurant De Houtloods verzorgen wij het flessenglas, organisch afval, papier en karton en het restafval.

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur