Afval per branche

Welk afval er in een bedrijf vrijkomt verschilt per branche. Hoewel geen enkel bedrijf hetzelfde is, kunnen we uit ervaring spreken dat bedrijven in een branche vaak dezelfde combinaties aan afvalsoorten hebben. Onderstaand hebben we de veel voorkomende branches uitgewerkt. Hier ziet u wat wij voor bedrijven uit uw branche kunnen betekenen. Wij brengen in kaart welke containers er het meest worden gebruikt en welke inzamelingswijze hierbij past. De hoeveelheid afval verschilt natuurlijk per bedrijf. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs om alle afvalstromen en bijpassende inzamelwijze in kaart te brengen. Door middel van deze gratis afvalscan krijgt u advies over het besparen op uw afvalkosten. Liever direct een container huren? Geen probleem!

Regel het direct

Afval in de industrie

Facilitair

Afvalbeheer is een belangrijk onderdeel van facilitair management. Als afvalmanager helpen we dit zo efficient en duurzaam mogelijk in te richten.

Afval in de industrie

Industrie en productie

Industrieel afval afkomstig uit een productie omgeving. Denk bijvoorbeeld aan kunststoffen, metalen, restproducten, folie en EPS.

Afval van winkels

Detailhandel

Karton en plastic folie van binnen gekomen goederen? Papier/karton, plastic folie en EPS zijn recyclebaar en kunnen het beste gescheiden worden.

Afval in de bouw

Bouw

Bouw- en sloopafval, schoon puin, hout en groenafval containers op afroep en op locatie geleverd. Afzetcontainers zijn beschikbaar van 3m3 tot 40m3.

Afval in het onderwijs

Onderwijs

Scholengemeenschap met meerdere locaties? Alles centraal geregeld en per locatie gespecificeerd. Afval scheiden… vroeg geleerd is oud gedaan ; )

Schoonmaak afval

Schoonmaak

Voor schoonmaakbedrijven regelen wij al het afval. Van regulier kantoorafval tot afwijkende afvalsoorten zoals chemisch afval.

Kantoor afval

Kantoor

Hele kantoorgebouwen of slechts één werkvloer. Op groot en klein niveau kan afval scheiden bijdragen aan een kosten- en milieubesparing.

Horce afval

Horeca

Organisch afval, vetafscheider, frituurvet. Snackbar, lunchroom of sterrenrestaurant. In de horeca heb je te maken met specifieke afvalsoorten.

Garage afval

Garages

Bedrijven in de autobranche hebben te maken met veel afvalsoorten. Opbrengst voor banden en accu’s wordt verrekend met de afvalkosten.

Afval in de zorg

Zorg en welzijn

Beautysalon, tandartspraktijk of ziekenhuis? Specifieke chemische afvalsoorten in de zorg en welzijn worden met zorg door ons afgevoerd.

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur