De website van Wastenet Inzameling maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.   Akkoord en sluiten    registeren

 
 

NieuwsInteressante websites


URL PLAATSEN?

 

Informatie over klussen?

Gaat u zelf klussen en kunt u wel wat handige tips gebruiken? Kijkt dan eens op www.mijnkluswijzer.nl.

 

 

Voor elke klus een container huren


Welke klus u thuis ook gaat aanpakken, er komt altijd een hoop afval bij kijken. Een container huren is de oplossing om snel en vakkundig van uw afval af te komen. Via de website Container Online van Wastenet inzameling, huurt u een afvalcontainer bij u thuis. De container mag 6 weken blijven staan en wordt opgehaald wanneer u klaar bent met de klus. We hebben verschillende soorten en formaten containers. Welke container heeft u bij uw klus nodig?


Renovatie of verbouwing van uw huis


Voor grote verbouwingen en renovaties heb je een verscheidenheid aan afval. Fundering, tussenmuren, buitenmuren, tegels, vloerbedekking, beton, stukken metaal, hout, meubels en sanitair. Al deze afvalsoorten mogen in een bouw- en sloopafval container. Alleen gevaarlijke afvalstoffen mogen niet in de bouwcontainer. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gifstoffen, schoonmaakmiddelen, verfresten, asbest en asbest-lijkend materiaal. Voor dakafval is een aparte container beschikbaar.

Gaat u uw woning renoveren? Kijk dan eens bij Bizned Bouw. Hier vindt u alle informatie over het renoveren van uw woning.


Schoon puin container


Heeft u alleen tegels en stenen? dan kunt u een schoon puin container huren. Omdat dit één afvalsoort betreft, is deze container het voordeligste.
Vakmannen opgelet

Regelmatig een bouw- en sloopcontainer op locatie nodig? Voor uw klusbedrijf of als aannemer plaatsen wij bouwcontainers op contract. Neem eens contact met ons op.

 

Dakkapel bouwen?

Voor alle adresjes: http://dakkapel.startmenus.nl/

 
TipsGaat u verbouwen of verhuizen? Dan komt er Gemakkelijk een container huren via Container Online

Maak zelf je eigen meubels met steigerhout. Bouwtekeningen vind je online.14 december 2016

Een tweede leven

Nederland heeft vele kringloopwinkels, allemaal met het gemeenschappelijke doel om te voorkomen dat bruikbare spullen bij het afval belanden. Een doel waar Wastenet Inzameling graag achter staat. Daarom hebben wij met een aantal kringloopwinkels een samenwerking.

Bij Hebbes Kringloop in Nieuw-Vennep kan je heerlijk rondstruinen. Elke dag vind je weer iets nieuws, het assortiment verandert continu. Woont u in Nieuw-Vennep? Kringloop Hebbes zamelt nette, bruikbare goederen gratis bij u in. Bekijk de website >

Dagje Maastricht? Bij kringloop Twiedehands Twiedekans in Maastricht vind je de leukste tweedehands spullen. 1.200 m2 ruimte, 3 etages vol schatten: Vinyl platen, dat ene klassieke kastje en natuurlijk ook echte vintage kleding. Bekijk de website >18 november 2013

Wastenet inzameling biedt nieuw product voor archiefvernietiging!


Incidentele archiefvernietiging kan vanaf vandaag via Wastenet inzameling worden afgevoerd. Wastenet heeft een product ontwikkeld waarmee wij voor € 185,00 rolcontainers plaatsen, de vertrouwelijke documenten worden vernietigd en de rolcontainers weer afvoeren. Deze dienst is met uitzondering van de Waddeneilanden voor héél Nederland beschikbaar en kan door onze eigen transport- mogelijkheden snel uitgevoerd. 

Wastenet is de eerste aanbieder die prijzen voor het incidenteel vernietigen van vertrouwelijke documenten op internet ziet. Hierdoor dragen we bij aan het transparant maken van de markt. € 185,00 is een scherp tarief. Zeker omdat de klant zonder toeslag tot wel vijf containers ter beschikking krijgt. Wij zijn trots op dit product en verwachten een groot succes!2 september 2013

Wastenet inzameling start met een inzamelingscollectief voor Garageafval!

Wastenet inzameling heeft de specialisten in het inzamelen en verwerken van afval uit de automotive sector gecontracteerd! Hierdoor biedt Wastenet de beste oplossing voor uw afgewerkte olie, accu's en banden. Uiteraard worden deze afvalsoorten in het garagepakket gecombineerd met de rolcontainers van Wastenet voor uw restafval en papier/karton. Uw afval wordt via Wastenet efficiënt ingezameld op een milieuvriendelijk wijze gerecycled! Hierdoor ontvangt u een goede prijs voor o.a. olie en accu's. Wastenet biedt het voordeel dat u een contactpersoon heeft voor alle afvalstromen. Klik hier voor meer informatie over ons garagepakket.

25 mei 2013

Wastenet is vanaf vandaag ingeschreven op de VIHB-Lijst

Voor bedrijven die zich in Nederland bezighouden met het vervoeren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen is vermelding op de landelijke VIHB-lijst verplicht. Op deze manier zorgt de overheid dat alleen vakkundige bedrijven op het gebied van afval actief kunnen zijn. Om op de VIHB-Lijst te komen is een vakdiploma afvalstoffen en een verklaring omtrent gedrag nodig. Wastenet voldoet hieraan waardoor we het onderstaande certificaat hebben ontvangen.

17 mei 2013

Wastenet kiest voor containers van Europlast

Wastenet inzameling heeft een startorder geplaatst voor Europlast kunststof rolcontainers. Europlast is als Oostenrijkse fabrikant RAL gecertificeerd en de containers voldoen aan de EN Norm. De startorder bestaat uit containers met een inhoudsformaat van 240 tot en met 1100 liter. Alle containers beschikken over versterkte bodems voor een extra lange levensduur. Voor veiligheid en gemak beschikken de containers met vier wielen over twee geremde wielen.

Europlast is in 1995 opgericht in en heeft tegenwoordig circa 100 medewerkers in dienst. In de fabriek met een oppervlakte van 50.000m2 worden op negen productielijnen containers geperst. Kijk op de website van Europlast voor meer informatie.

26 april 2013

Wastenet Selecteert Koninklijke Bammens als preferred supplier voor de levering van stalen rolcontainers.

De klanten van Wastenet inzameling ontvangen stalen rolcontainers van Koninklijke Bammens. Wastenet heeft in april 2013 een startorder geplaatst voor volledig verzinkte rolcontainers in diverse inhoudsmaten. Deze rolcontainers zijn voorzien van twee kleppen en twee geremde wielen.
 
Koninklijke Bammens is sinds 1850 actief en heeft zich bewezen door zijn vakkundigheid en kwaliteit. Onlangs heeft Bammens het ISO 14001 certificaat behaald. Daarom kan Wastenet erop vertrouwen dat Koninklijke Bammens voldoet aan de milieuwet- en regelgeving en dat continue verbetering van haar milieuprestaties in de onderneming is verankerd. Kijk op de website van Bammens voor meer informatie.